Piknikszettek

Mivel mindketten imádunk olvasni, így nem is meglepő, hogy piknik szettjeinket, melyek mind más-más stílusban tündökölnek, különböző irodalmi művek ihlették. Egyelőre ötféle szettel készültünk nektek, de folyamatosan gyűjtjük az inspirációkat a jövőbeli piknikasztalokhoz, hogy mindenféle alkalomra megtaláld a neked való stílust.

Miután kiválasztottad a neked tetsző dekorációt, a “Megrendelés” menüben tudod elküldeni számunkra az elképzelésedet. A szolgáltatás során az alábbiakat biztosítjuk számodra:

– piknikszett kiszállítása a választott helyszínre

– piknikszett berendezése és dekorálása az érkezésetek előtt

– megfelelő helyszín biztosítása a piknikhez

– piknikszett elpakolása a piknik befejeztével

– mosogatás a piknik után (a zero waste jegyében nem használunk eldobható tálakat, evőeszközöket)

Természetesen a meglévő és választható stílusainkon túl nyitottak vagyunk egyedi megrendelésekre is, melyeket az e-mail címünkre írva megtehettek.

Alice Csodaországban

aliceszett
Pasztell színekkel, pihe-puha párnákkal és friss virágokkal vár Titeket ez az üde piknik asztal, ami mellett ülve tényleg úgy érezhetitek magatokat, mintha csodaországban tennétek egy látogatást. Ebből kifolyólag nagyon jó alapja lehet egy lánybúcsúnak, de egy egyszerű csajos estének is szuper kelléke lehet.

Büszkeség és Balítélet

Visszafogottság jellemzi ezt a piknik asztalt – akárcsak egyik kedvenc kosztümös regényünk hősét, Darcyt. Ebben a környezetben akár őt is el tudjuk képzelni, de még jobban örülünk neki, ha Ti töltötök el benne egy tökéletes estét. Legyen szó akár lánykérésről, évforduló ünneplésről, vagy csak egy romantikus délutánról, ez a szett biztosan emel a program színvonalán.

Rámájana

Indiai ihletésű szettünkben annyi a szín, hogy nem lehet mellette nem mosolyogni – ami nem is baj, mivel egy jó piknik alapvető kelléke a jó hangulat. Legyen akár szülinapi buli, vagy egy családi délután, szerintünk ezzel a piknik asztallal nem lehet mellényúlni.

Winnetou

Indiánok, Vadnyugat és banditák Budapesten. Pezsgő és vibráló színekben gyönyörködhettek, ha ezt a szettet választjátok. A nomád hangulatot a természetes anyagok és a föld színek biztosítják. Nem csak a Karl May könyvek kedvelőinek ajánljuk! 

Az Őrségben a natúr, természetközeli hangulat vár benneteket! 🙂 Az erdő csendjében és a friss levegőn a barátaid, szeretteid társaságában önmagadhoz is kapcsolódni tudsz majd.