Budapest és környéke

Nehezen tudunk elképzelni romantikusabb helyszínt egy igazi kastély kertjénél. A Teleki-Tisza Kastély parkjában ráadásul több lehetőség közül is választhatsz: legyen az a vadregényes, fákkal körbevett, elszigetelt kis terület vagy a kerti tó melletti tisztás, mindenképpen felejthetetlen élményben lesz részed.

Ez a helyszín ideális választás lehet, ha kicsit elvonulnál a város zajától, és egy védett helyen ünnepelnél, ahol senki sem zavar, és tényleg csak magatok lehettek. A kertben mosdók is üzemelnek, így a piknikezés közben sem kell ezen feszengeni. 🙂

A kastély tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, kb. 30 percre fekszik Budapest belvárosától. Az autóval érkezők számára védett parkolókat biztosítunk.

Tartsd itt céges rendezvényedet, rendezz egy romantikus vacsorát párodnak, vagy kezdd el itt a lánybúcsúdat! A Teleki-Tisza Kastély tökéletes választás lehet, ha az ünnepi pillanatokat egy impozáns környezetben szeretnéd átélni.

Patent Budapest

Próbáljátok ki a piknikezést az egyedülálló panorámával rendelkező Patent Budapest tetőteraszán, miközben a városi kilátásban (Parlament, Bazilika, Várnegyed) gyönyörködtök. A Mammut közvetlen közelében, a Széll Kálmán tértől 2 perc sétára található erkélyen biztos, hogy egy nem mindennapi élményben lesz részetek!

A terasz 3-6 főre ideális program bármilyen alkalomra (lánybúcsú, szülinap). Nagyobb létszám (max. 12 fő) esetén, illetve ha a 3 órás pikniken felül hosszabb időtartamra szerveznétek zártkörű összejövetelt a teljes Patent (60 nm) használata mellett, kérjétek csomagajánlatunkat! 

Részletekért kattintsatok a képre, vagy az alábbi linkre! 🙂

Filozófusok kertje

filozófusok

Szerencsére még mindig nem ismerik annyian ezt a budapesti helyszínt, így garantáltan zsúfoltság nélkül élvezhetitek a kert csodás zöldjét. Pedig egészen elképesztő a kilátás innen a belvárosra.  Könnyen és gyorsan megközelíthető, így szervezhettek a piknik előtt-és után is programokat. A naplemente lenyűgöző látvány innen, de kevés más olyan helyszín van a fővárosban, ahol ekkora részen látszódik az ég kékje is.

Fotó: funiQ

Gercsepusztai Boldogasszony templom

helyszíngercse

A Hosszúlépés. Járunk? csapat ajánlotta nekünk ezt a helyszínt, mi pedig – miután teszteltük – jó szívvel ajánlunk nektek is, ha elszakadnátok a város nyüzsgésétől. Itt garantáltan csak a természet hangjai vesznek majd körül benneteket, esetleg néhány túrázó bukkanhat fel a közelben. Ha már túrázás…? Mi is lehetne jobb zárása egy kirándulós napnak, mint egy önfeledt, pihentető piknikezés! 🙂

A saját kerted

A saját kerted is otthont adhat egy fantasztikus bulinak - anélkül, hogy neked kéne kaját készítened, mosogatnod és pakolnod. A saját kertedbe rendelt pikniknek ez az egyik előnye a sok közül - de nézzük is, mik ezek:

  • nem mászkálnak körülöttetek idegenek, így nektek tényleg csak egymásra kell figyelnetek,
  • nem rohannak oda hozzátok finom falatokra vágyó kutyusok,
  • biztosan találtok a közelben tiszta és ingyenes mosdót :),
  • ha a piknik közben rosszra fordulna az idő, be tudtok húzódni egy védett helyre.

Saját kertbe egyelőre Budapesten és vonzáskörzetében tudjuk kiszállítani a pikniket.