GYIK

Egyelőre 2-12 fő számára tudjuk biztosítani piknik szolgáltatásunkat. Amennyiben ennél több ember számára szeretnél piknik-élményt szerezni, írj külön emailt nekünk, és meglátjuk, hogy meg tudjuk e valósítani.

Természetesen! Ha ti inkább magatoknak készülnétek ételekkel-italokkal, annak semmi akadálya – mi ebben az esetben is biztosítjuk az étkészletet és a hangulatot.

Ahogy a képeken is látszik, sok-sok szőnyeg és párna szolgálja a kényelmet és tisztaságot a piknikek alkalmával, de mivel mégiscsak a földön ülve esztek majd a szabadban, ezért érdemes kényelmes ruhában érkezni.

Piknikszolgáltatásunkat elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik életük fontos eseményeit nem mindennapi módon, egy különleges környezetben szeretnék megünnepelni.
Hiszünk abban, hogy a legszebb és legértékesebb emlékeinket a szeretteinkkel közösen megélt pillanatok, az együtt töltött minőségi idő során szerezzük.
Ezeknek a találkozásoknak pedig mi más is adhatna jobb helyszínt, mint egy tökéletesen megszervezett, stílusos piknik, ahol a kényelem, a mesébe illő berendezés, és nem utolsósorban a finom falatok szolgálnak a felejthetetlen élmény alapjául.
Legyen szó születésnapról, évfordulóról, baráti találkozóról, lánybúcsúról, vagy akár csapatépítő programról, a piknik mindenképp jó választás lehet – különösen, ha meglepetésnek szánjuk.