Bemutatkozunk

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy végülis kik is vagyunk mi, és miért csináljuk ezt az egészet. Az utóbbi kérdésre egyszerű a válasz: azért, mert imádunk piknikezni, és szeretnénk ezt az élményt mások számára is könnyen elérhetővé tenni.

Az első kérdésre pedig alább olvashatod válaszainkat.

Molnár Luca

Alsós korom óta különös szenvedély vonz a lakberendezéshez, a különféle enteriőrök nézegetéséhez. A szüleim Lakáskultúra, Szép Házak magazinjaiból órákon át legóztam, egyetemistaként pedig amikor csak lehetőségem volt rá, elmentem az IKEA-ba. A mai napig flow élményem van bármilyen lakberendezési, design magazin lapozgatása és az ötleteim megvalósítása közben.

Pár éve esküvőket dekorálok, csatlakoztam pop-up jelleggel egy inspiráló enteriőr stylist csapathoz is, és különféle workshopokra járva hódolok a kreatív-alkotó szenvedélyemnek.

Végzettségem szerint szociálpedagógus és kisebbségpolitikai szakértő vagyok, a szívem mélyén az (is) maradok. Az utóbbi évben azonban saját vállalkozás irányába mozdultam, és ezzel a lendülettel 2020 őszén csatlakoztam Timihez, ami a Gondviselés nagy ajándéka. 🙂 Az Őrségben van az új otthonom, így jött az ötlet a helyszínhez és stílushoz, amire nagyon büszke vagyok.

Száler Timi

Gyerekkorom nagy részét a szabadban töltöttem, a legkedvesebb emlékeim mind a természethez és az ott szerzett élményekhez kötődnek, és ez a vonzalom a mai napig fenn áll.

A közelmúltban fél évet Ausztráliában éltem, ahol részt vettem néhány nagyon igényesen megszervezett bbq partin, illetve pikniken. Lenyűgöző volt számomra, hogy az ottélőknek mennyire természetes az, hogy a nagy pillanataikat, fontos eseményeiket kinn, a friss levegőn – de ugyanakkor előkelő környezetben – ünnepeljék meg. Ezt az élményt szerettem volna hazahozni.

Ugyan az egyetemi évek alatt (turizmus-vendéglátás ill. marketing szakon végeztem) többször is kacérkodtam azzal a gondolattal, hogy valami saját projektbe kezdjek, az ausztráliai tapasztalat adta meg a végső löketet ahhoz, hogy 2018 augusztusától elkezdjünk piknikszolgáltatásunkon dolgozni.